Bromsproblem för Hanna i World Tour

Påkörd kort efter start och tvingad att köra med bromsen i under drygt en timme.
Trophee Ceratizit blev ingen höjdare för det franska World Tour-loppets enda svenska cyklist Hanna Nilsson.
– En konkurrent körde in i mitt bakhjul och bromsen började ligga på direkt. Jag kunde inte få en reservcykel förrän efter 45 kilometer. Men jag är glad att jag inte gav upp. Och jag fick nog den bästa genomköraren av alla i det här loppet, säger Hanna Nilsson till vargardacycling.se I mål var skånskan nära sju minuter efter segrande spanjorskan Mavi Garcia.
– För mig var det inget kul lopp men för teamet var det bra med en 12:e plats för min teamkamrat Laura Asencio, säger Hanna som tävlar
för tävlingens huvudsponsor Ceratizit-WNT Pro Cycling.

Efter att blivit påkörd av en konkurrent fick Hanna Nilsson köra drygt fyra mil med en broms som låg på. Foto: Arne Mill